traditionalromanesc.ro trafic.ro

Turism / Gazde bune / Dobrogea

Toate anunturile

Pensiunea

05 Octombrie 2011

Situata in localitatea Murighiol, pensiunea "La Traian" este una dintre cele mai cunoscute pensiuni agroturistice din Delta Dunarii.

Dispusa sub forma unui complex, pensiunea "La Traian" este locul ideal pentru relaxare, fiind situata intr-o zona linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului.

Camerele se afla in corpuri separate de cladire, ceea ce permite o autonomie a grupurilor in functie de preferinte (afaceri, pescuit, relaxare, evenimente festive). Camerele sunt cu 2 sau 3 locuri, existand posibilitatea extinderii spatiului de dormit.

Apartamentele sunt de tipul living cu bar + dormitor mansardat, scara interioara si grup sanitar propriu sau de tipul doua dormitoare si baie.

Capacitatea intregului complex este de 88 de locuri. Dispunerea acestora o puteti afla accesind meniul "Cazare" din partea de sus a paginii.

Pensiunea dispune de centrala proprie. Indiferent de capacitate, camerele au televizor cu sistem digi ,frigider, baie cu dus. Numai o parte din camere sunt dotate cu aer conditionat, contra cost.

Pensiunea mai dispune de parcare ,curte interioara, spatiu pentru gratar, bucatarie pentru a asigura pensiune completa la cerere sau organizarea de mese festive. Servirea mesei se poate face intr-o sala cu o capacitate de 40 locuri dar si in separeuri amenajate afara sau in spatiu inchis ,avand diferite capacitati.Telefon/Fax: 0240.545.905 Mobil: 0735157206, 0733.049.901 Comuna MURIGHIOL este situata in partea de est a judetului Tulcea pe bratul Sf.Gheorghe,la 36km de municipiul Tulcea avand avantajul accesului pe sosea pana pe malul Dunarii. Cai de acces terestre (auto) - Sosea directa Tulcea - Murighiol - distanta 35 km DJ 222C (Nufaru – Mahmudia – Murighiol) - Autostrada Soarelui Bucuresti - Slobozia - Hirsova - Tulcea - Murighiol - 3 ore si 30 minute - Constanta-Tulcea E87 Deasemenea, se poate ajunge si cu microbuzul Tulcea-Murighiol (Autogara Tulcea)
  • camera cu baie
  • centrala termica
  • gratar
  • parcare proprie
  • sala de mese
  • TV
  • bucatarie


Starea anuntului: Expirat
Voteaza
Nota 0.07 din 5 (14 voturi)

Precizare:
Producatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru anunturile postate.
Tags: delta dunarii, pensiune, pescarie, agroturism
Inapoi la harta Toate anunturile

Comenteaza