traditionalromanesc.ro trafic.ro

Turism / Gazde bune / Oltenia

Toate anunturile

Pensiunea Nicoleta

05 Octombrie 2011

Pensiunea Nicoleta situata in Costesti, Horezu, va pune la dispozitie 10 camere duble,oferind maximul de confort si relaxare.
Dotarile din camera si facilitatile oferite stau sub amprenta celor 3 margarete cu care este clasificata vila. Sala de mese cu o capacitate de 28 persoane ofera posibilitatea organizarii de conferinte, seminarii, training-uri. Oaspetii nostri au la dispozitie un living amenajat in stil rustic .Costesti poarta de intrare in Parcul National Buila Vanturaita(trasee marcate) Va asteptam, confortul dvs. este principalul nostru obiectiv !

Cocosul de Hurez este unul din cele mai cunoscute branduri locale romanesti. Targul anual de olarit Cocosul de Hurez destinat tuturor olarilor din Romania, este organizat pe platoul Stejari, in prima saptamana din luna iunie si se desfasoara pe parcursul a 3 zile la numai 7 km de Pensiunea Nicoleta. Ceramica de Horezu se remarca prin stilizare, folosirea unor motive decorative tipice( cocosul, spirala, sarpele, valul), printr-o tehnica aparte a modelarii si distribuirii culorilor(ocru, verde, albastru).

Preturi :Camera single ( PRET : 100 RON ),Camera dubla( PRET : 120 RON ),Camera tripla( PRET : 150 RON )Adresa : Nr. 137, Costesti - Rm.Valcea Telefon : 0740 47 47 79 sau 0741 55 45 05 E-mail : pensiuneanicoleta@yahoo.com, rezervari@pensiunea-nicoleta.ro
  • camera cu baie
  • centrala termica
  • gratar
  • parcare proprie
  • sala de mese
  • TV
  • bucatarie


Starea anuntului: Expirat
Voteaza
Nota 0.00 din 5 (11 voturi)

Precizare:
Producatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru anunturile postate.
Tags: pensiune, oltenia, horezu
Inapoi la harta Toate anunturile

Comenteaza