traditionalromanesc.ro trafic.ro

Turism / Gazde bune / Transilvania

Toate anunturile

CENTRUL CULTURAL PALAMARIS, Moeciu de Jos, Brasov

16 Decembrie 2011

Centrul Cultural Palamari’s este o expozitie in aer liber a unui complex arhitectural maramuresean intr-un ambient transilvanean si este localizat in Moeciu de Jos, Brasov. Complexul format din doua casute si o biserica de lemn in stil maramuresean, gazduieste si organizeaza numeroase activitati pentru adulti si copii. Aceasta sunt organizate pe baza de rezervare si sunt adaptate cerintelor dumneavoastra. Activitatile propuse de noi se incadreaza in trei categorii:

· Vizite organizate pentru delegatii:

Daca doriti sa oferiti delegatiilor dumneavoastra un pic din deosebitul si autenticul romanesc, noi punem la dispozitie sala de intalniri, vizita la centrul cultural, degustari de produse traditionale (dulceturi de casa), cafea la nisip si ceai.

· Gazduire de activitati de recreere si teambuilding pentru angajati.

· Ateliere creative, weekend-uri culturale sau tabere scolare pentru copiii angajatilor.

Centrul pune la dispozitie spatiu pentru activitati creative si recreative si propune o gama larga de ateliere pentru adulti si copii: fotografie, activitati creative, excursii in imprejurimile centrului, dansuri traditionale romanesti, incondeiere de oua, confectionare de bijuterii traditionale, bucatarie romaneasca si Slow Food, confectionare cadouri, obiecte decorative si felicitari lucrate manual.

In functie de cerere putem adapta activitatile la necesitatile participantilor si putem organiza programe interactive pentru copii si/sau weekend-uri culturale.http://palamaris.ro
0723656024
  • centrala termica
  • parcare proprie
  • sala de mese
  • bucatarie
  • loc de joaca pentru copii
  • baie comuna


Starea anuntului: Expirat
Voteaza
Nota 0.99 din 5 (16 voturi)

Precizare:
Producatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru anunturile postate.
Tags: organizare de activitati pentru copii si adulti, gazduire evenimente, viziteaza, savureaza, participa
Inapoi la harta Toate anunturile

Comenteaza