traditionalromanesc.ro trafic.ro

Articole / Presa

Inapoi

Manager.ro • Ai de mine! Zacem amu, s-auda tati oamenii!

18 Octombrie 2011

Traditional Romanesc. De cate ori nu ati auzit aceasta sintagma atunci cand cineva, de altundeva, dorea sa stie si sa cunoasca ce se mananca la noi in tara, ce se bea, care sunt locurile de vizitat si asa mai departe. Ei bine, acum avem un ajutor. TraditionalRomanesc.ro ne spune exact ceea ce ne intereseaza: locuri, mancaruri, bauturi, traditii.

Una dintre putinele idei originale din online-ul autohton si, de ce sa nu recunoastem, una dintre putinele idei despre traditiile romanesti din online-ul autohton. Cum ar spune cineva ce se crede viitor presedinte, "vizitati, caci nici nu stiti ce pierdeti". www.traditionalromanesc.ro.

Originala nu este numai ideea site-ului, ci si promovarea lui. Comunicatul de presa initial a fost scris in ...sase graiuri "traditionale": morosan, ardelenesc, banatean, moldovenesc, oltenesc si "de la Capitala". Cititi mai jos ce a iesit. La noi in redactie, preferatul doamnelor a fost votat "comunicatul moldovenesc" (poate si datorita mancarurilor cu nume sugestive), in timp ce domnii au oscilat intre "comunicatul morosan" si "comunicatul banatean", inspirati de substantivele "horinca" si "vin".

http://www.manager.ro/articole/comunicate/traditional-romanesc:-ai-de-mine-zacem-amu-s-auda-tati-oamenii-13049.html

de Traditional Romanesc
Inapoi la categorie
Tags: comunicat de presa, ghid, traditional, traditional romanesc, mancaruri, bauturi, traditii, horinca, vin, de beut, d'ale gurii

Comenteaza