Retete / Retete de post
InapoiCartofi cu ceapă răntăliţi
15 Decembrie 2011
Timp de preparare: 00:45
Dificultate: mică
Număr de porţii: 4
Ingrediente: 1 kg cartofi
1 ceapă potrivită
2 linguri de ulei
sare
boia
Mod de preparare: Fierbeţi cartofii în coajă. Scurgeţi-i, cutaţaţi-i de coajă şi tăiaţi-i rondele sau cubuleţe subţiri.
Curaţaţi şi tocaţi ceaa, apoi căliţi-o în ulei. Când capătă culoare aurie, puneţi în tigaie şi cartofii cu sarea si boia de ardei.
Îi serviţi calzi cu murături sau salate de sezon. Dacă nu ţineţi post, îi puteţi servi ca şi garnitură la friptură.
Recomandat de TraditionalRomanesc.ro
Voteaza
Toate retetele
Nota 0.00 din 5 (15 voturi)
