traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Garnituri

Inapoi

Cartofi pane

22 Octombrie 2011

Timp de preparare: 00:45
Dificultate: mică
Număr de portii: 4

Ingrediente: 1,5 kg cartofi
2 ouă
200 g unt
pesmet
sare

Mod de preparare: Puneţi cartofii la fiert cu tot cu coajă, apoi scurgeţi-i şi lăsaţi-i să se răcească până îi puteţi curăţa de coajă. Apoi se taie cubuleţe.

Ouăle se bat într-un castron, se adaugă sare şi se rostogolesc prin ele cubuleţele de cartofi. Apoi se scot şi se trec prin pesmet.

Cubuleţele se dau apoi la prăjit într-o tigaie cu unt şi se întorc pe toate părţile.
După ce se rumenesc bine, se asează pe o farfurie şi se servesc calde. Cartofii pane se pot servi simpli sau ca şi garnitură.

Cu toţii ne dorim câteodată să preparăm ceva gustos, rapid şi ieftin, iar pe cei dragi îi vei surprinde plăcut cu această reţetă!

Recomandat de TraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.00 din 5 (16 voturi)
Toate retetele
Tags: cartofi, pane, unt, rapid, reteta