traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Aperitive si gustari

Inapoi

Caş pane de oaie

21 Octombrie 2011

Timp de preparare: 00:30
Dificultate: mică
Număr de porţii: 4

Ingrediente: 400g caş de oaie
6 ouă
4 linguri cu apă
8 linguri cu făină
ulei pentru prăjit
sare

Mod de preparare: O gustare foarte bună şi uşor de preparat: scurgeţi bine caşul şi tăiaţi-l bucăţi mai groase. Presăraţi-l cu sare.

Pentru înveliş, pregătiţi un aluat din ouă, 4 linguri de apă, puţină sare şi 8 linguri de făină. Puteţi să bateţi albuşurile spumă şi să le amestecaţi cu gălbenuşurile, apa, sarea şi făina, pe care o încorporaţi uşor.

Bucăţile de caş le rostogoliţi bine prin amestecul de ou şi le puneţi în tigaia cu uleiul încins să se rumenească 3-4 minute.
Apoi le scoateţi într-un vas pe o hârtie absorbantă.

Este o reţetă gustoasă, rapid de preparat şi care se serveşte caldă cu garnitură, salată sau cartofi prăjiţi.

Recomandat de TraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.30 din 5 (13 voturi)
Toate retetele
Tags: cas, oaie, prajit, aperitiv