traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Mancaruri cu peste

Inapoi

File de pangasius crocant

28 Octombrie 2011

Timp de preparare: 00:20
Dificultate: mică
Număr de porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi file de pangasius
1 lămâie
2 linguri făină de grâu
2 linguri mălai
tarhon
ulei
sare

Mod de preparare: Spălaţi peştele şi tăiaţi bucăţile în două. Sucul de la o lămâie se amestecă cu tarhon şi puţină sare. Înainte de prăjire, ţineţi peştele 10 minute în sucul de lămâie cu tarhon.

Separat, într-o farfurie, puneţi făina de grau şi mălaiul. Apoi treceţi peştele prin făinuri şi puneţi-l la prăjit într-o tigaie cu puţin ulei. Lăsaţi-l să se rumenească la foc mediu până capătă o culoare aurie.

Serviţi-l caldi cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi amestecat cu surplusul de lămâie.

Recomandat deTraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.00 din 5 (10 voturi)
Toate retetele
Tags: file, peste, pangasius, prajit, reteta, mujdei, usturoi, mamaliga