traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Retete de post

Inapoi

Cartofi cu ceapă răntăliţi

15 Decembrie 2011

Timp de preparare: 00:45
Dificultate: mică
Număr de porţii: 4

Ingrediente: 1 kg cartofi
1 ceapă potrivită
2 linguri de ulei
sare
boia

Mod de preparare: Fierbeţi cartofii în coajă. Scurgeţi-i, cutaţaţi-i de coajă şi tăiaţi-i rondele sau cubuleţe subţiri.

Curaţaţi şi tocaţi ceaa, apoi căliţi-o în ulei. Când capătă culoare aurie, puneţi în tigaie şi cartofii cu sarea si boia de ardei.

Îi serviţi calzi cu murături  sau salate de sezon. Dacă nu ţineţi post, îi puteţi servi ca şi garnitură la friptură.

Recomandat de TraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.00 din 5 (12 voturi)
Toate retetele
Tags: cartofi copti, cartofi fierti, cartofi prajiti, ceapa, boia de ardei