traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Sosuri

Inapoi

Sos de roşii cu usturoi

22 Noiembrie 2011

Timp de preparare: 00:20
Dificultate: mică
Număr de porţii: 4

Ingrediente: 6 roşii mari
2 căpăţâni de usturoi
ulei de măsline
sare şi piper

Mod de preparare: Înveliţi roşiile şi căpăţânile de usturoi în folie şi coceţi-le pe grătar.

Dupa ce s-au copt, cojiţi roşiile de pieliţe şi usturoiul de coajă, pisaţi-le şi amestecaţi-le bine cu puţin ulei de masline, apoi condimentaţi cu sare şi piper după gust.

Acest sos de roşii, uşor şi aromat, va merge perfect alături de o fripturică rumenă, cartofi copţi. ardei copţi, garnituri sau alte bunătăţi preferate.

Recomandat de TraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.35 din 5 (14 voturi)
Toate retetele
Tags: sos rosii, usturoi,