traditionalromanesc.ro trafic.ro

Retete / Supe si ciorbe

Inapoi

Ciorbă de linte

03 Februarie 2012

Timp de preparare: 01:00
Dificultate: mică
Număr de porţii: 6

Ingrediente: 300 g linte
o ceapă
50 ml de ulei
sare şi piper
zeamă de lămâie

Mod de preparare: Puteţi pregăti o ciorbă de linte foarte uşor: spălaţi lintea şi puneţi-o la fiert în 2 litri de apă cu sare.
Când dă în clocot, adăugaţi ceapa şi fierbeţi la foc potrivit, până se înmoaie bine lintea.

Apoi adăugaţi uleiul şi zeama de lămâie şi condimentaţi cu sare şi piper după gust.
Mai lăsaţi-o să dea în câteva clocote şi stingeţi focul.
Reţeta de ciorbă cu linte e foarte sănătoasă, săţioasă şi gustoasă.

Dacă doriți să încercați o rețetă puțin diferită, și pe placul vegetarienilor, vă recomandăm ciorba de pleurotus (asemănătoare cu cea de burta, dar cu ciuperci în loc de carne).

Recomandat de TraditionalRomanesc.ro

Voteaza
Nota 0.45 din 5 (11 voturi)
Toate retetele
Tags: ciorba de linte, retete linte